Bezmaksas piegāde no 29 EUR!
LT
Grozs 0 Produkts Produkti (tukšs)

Nav produkta

Piegāde
KOPĒJĀ SUMMA

Pārbaudiet

Vienums pievienots
gab.
gab.
Turpināt iepirkties Skatīt grozu (0)

18.21 Man Made Wash 3in1 Noble Oud Daudzfunkcionāls mazgāšanas līdzeklis vīriešiem 946ml

€ 36.00

€ 45.00

produkta kods TB470718

Pievienot vēlmju sarakstam
Noņemt no izlases
Jums ir jāpiesakās, lai pievienotu produktu saviem favorītiem.

Apraksts

18.21 Man Made daudzfunkcionāls produkts "trīs vienā" vīriešiem  - matus stiprinošs šampūns, grezns kondicionieris un skaisti smaržojošs ķermeņa mazgāšanas līdzeklis, kas dziļi attīra ādu un vienlaikus ir maigs. Īpašā formula padara matus stiprus un mirdzošus, bet ādu maigu, atsvaidzinātu un mitrinātu. Tā ir bagātināta ar makadāmijas riekstu glicerīdiem, hidrolizētiem bolīvijas balandas ekstraktiem un jojobas eļļām, kas aizsargā pret kaitīgo vides ietekmi.

Šis augstas kvalitātes šampūns un kondicionieris ir lieliski piemērots gan taisniem, gan cirtainiem, gan bieziem, gan sausiem un smalkiem matiem. Kondicionieri var izmantot arī bārdai. Savukārt ķermeņa mazgāšanas līdzeklis ir lieliski piemērots gan taukainai, gan sausai ādai.

Saldais dzintara un meža koku sveķu aromāts liks jums justies kā tālā zemē un atstās paliekošu iespaidu. Sajūtiet maigo bergamotes, greipfrūta un dzintara smaržu, kas savijas ar citrona miziņas, smaržīgo krustnagliņu un argarkoka pikanto aromātu, kā arī sarkankoka, vaniļas un muskusa notīm.

Preces apraksts

  • Preču zīme:
    18.21 Man Made
  • Kategorijā:
  • Lietošana:

    Izspiediet nelielu produkta daudzumu un uzklājiet uz mitriem matiem un ķermeņa. Noskalojiet ar ūdeni.

  • Sastāvs:
    Water/ Aqua/ Eau, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Fragrance/ Parfum, Decyl Glucoside, Peg-120 Methyl Glucose Dioleate, Phenoxyethanol, Peg-16 Macadamia Glycerides, Sodium Chloride, Polyquaternium-10, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Sodium Benzoate, Ethylhexylglycerin, Caramel, Avena Sativa (Oat) Meal Extract, Panthenol, Hydrolyzed Jojoba Esters, Tocopherol, Hydrolyzed Quinoa, Jojoba Esters, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Coumarin, Eugenol, Linalool.. The ingredients are constantly updated. Before using a product, please read the list of ingredients on its packaging to ensure they are suitable for your personal use.
Rodyti daugiau