Bezmaksas piegāde no 29 EUR!
LT
Grozs 0 Produkts Produkti (tukšs)

Nav produkta

Piegāde
KOPĒJĀ SUMMA

Pārbaudiet

Vienums pievienots
gab.
gab.
Turpināt iepirkties Skatīt grozu (0)

18.21 Man Made Sweet Tobacco Beard, Hair and Skin Oil Eļļa bārdai, matiem un ādai 60ml

€ 21.60

€ 27.00

produkta kods TB344146

Pievienot vēlmju sarakstam
Noņemt no izlases
Jums ir jāpiesakās, lai pievienotu produktu saviem favorītiem.

Apraksts

Vieglas konsistences eļļa kopj bārdu, matus un ādu. Tai piemīt atsvaidzinošs, nesatur ādu mīkstinošs un mitrinošs efekts. Tā piešķir apjomu, stiprina un nogludina bārdas matus un nomierina iekaisušo, lobījušos ādu. Šo eļļu var lietot uz mitriem matiem, lai tos mīkstinātu un saīsinātu žāvēšanas laiku. Uzklāta uz ādas, tā lieliski izceļ tetovējumus. Bagātināta ar barojošu rīcineļļu, rožu, jojobas un argana eļļu. 

Tam ir harizmātisks aromāts ar Kalifornijas citrona, krustnagliņu, salvijas, safrāna, žāvētu augļu, tonkas pupiņu, zeltaini dzintara, Manuka medus, vaniļas, pačūlijas, muskusa un tabakas lapu piegaršu.

Preces apraksts

  • Preču zīme:
    18.21 Man Made
  • Kategorijā:
  • Lietošana:

    Uzklājiet uz mitras vai sausas bārdas, matiem un ādas. Ļaujiet matiem izžūt dabiski vai izžāvējiet ar fēnu. Nelielu daudzumu var pievienot pomādei vai citiem matu veidošanas līdzekļiem, lai piešķirtu matiem gludumu.

    Brīdinājumi: Uzglabāt istabas temperatūrā, pasargājot no tiešiem saules stariem. Uzglabāt prom no acīm. Glabāt bērniem nepieejamā vietā. Tikai ārējai lietošanai.

  • Sastāvs:
    Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Capryloyl Glycerin/sebacic Acid Copolymer, Diheptyl Succinate, Cocos Nutifera (Coconut) Oil, Oryza Sativa, Rosa Canina (Dog Rose) Fruit Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Organic Argana Spinosa Kernal Argan Oil, Fragrance (Parfum), Tocopherol, Tocopheryl Acetate (Vitamin E Acetate), Limonene, Linalool, Citronellol, Coumarin, Hydroxycitronellal, Eugenol.
Rodyti daugiau